top of page

Hartelijke vrijwilligers avond besloot Jubileumjaar Vrienden van Elisabeth

Maandagavond 15 februari 2016 stroomde de Plaza vol met vrijwilligers van St. Elisabeth. Bijna alle vrijwilligers waren er om te genieten van het stamppottenbuffet dat hun werd aangeboden door de Vrienden van Elisabeth. Vrijwilligers die zeer worden gewaardeerd door de VVE. Stuk voor stuk mensen met een missie die zorgen dat de cliënten van St. Elisabeth het naar de zin hebben. Door: boeken te bezorgen, voorlezen, tafel dekken, cliënten naar de Plaza te brengen bij gezellige middagen, concerten, of kerkdiensten. Gaan wandelen en boodschappen doen in het dorp. En nog veel meer. Overal waar maar assistentie en aandacht nodig is bij het dagelijkse leven van de cliënten, kan gerekend worden op de vele vrijwilligers. Hun vrijwillige taken zijn niet vrijblijvend, nee zeker niet. Er wordt door de cliënten op hen gerekend. Juist dát is bijzonder te waarderen.

Maandagavond 15 februari 2015 waren bijna alle vrijwilligers te gast in de Plaza. De keukenbrigade van St. Elisabeth had hun uiterste best gedaan een smakelijk en zeer uitgebreid stamppotbuffet te bereiden. Soep vooraf en verrukkelijke toetjes na.

Gerard Verhoeven, voorzitter van de Vrienden van Elisabeth, benadrukte zijn waardering voor de inzet van de vrijwilligers in het VVE-jubileumjaar. En verheugde zich op de fijne voortzetting van de samenwerking. Herman van Teffelen en zijn compagnon Luuc verzorgden op voortreffelijke wijze de muzikale omlijsting van de vrijwilligers bedankavond.

Recente berichten
bottom of page