top of page
Recente berichten

Stamppottenbuffet, het was weer heerlijk!

Op 30 januari 2019 boden de Vrienden weer een buffet aan, aan de bewoners van Zorgcentrum St. Elisabeth. Dit keer een stamppotten-buffet, immers passend bij het seizoen. Een drankje vooraf natuurlijk! En dan gaan diegenen die dat nog wil of kan, langs het buffet. De Vrienden scheppen op. Of, de Vrienden komen vragen wat iemand wil eten. Boerenkool, zuurkool, hutspot, spekjes erbij, een worstje of haché? Dan brengen de Vrienden een lekker bordje volgens hem en haar keuze naar de bewoner aan tafel. Ee een heerlijk toetje na natuurlijk. De bewoners van St. Elisabeth hebben weer genoten. Met dank aan de vrijwilligers, want zonder hen kunnen we dit niet organiseren!

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page