top of page

Een prachtige Kerstviering 2018!

Op zaterdag 15 december 2018 vond weer een prachtige kerstviering plaats, verzorgd door de pastorale groep. De bewoners waren geroerd door de bijdrage van de kinderen die het kerstverhaal uitbeelden. De Vrienden van Elisabeth hadden Marie Christien weer gecontracteerd voor muzikale ondersteuning. Marie Christien zong voor ons weer prachte kerstliederen. Na dit alles boven de Vrienden de bewoners een heerlijk buffet aan, compleet met een amuse van eendenborst met veenbessencompote en een heerlijk dessert van rumbavarois met boerenjongens. Met een heerlijk glaasje erbij hebben de bewoners genoten van deze culinaire afsluiting van de kerstviering.

Op vrijdag 21 december zullen de Vrienden van Elisabeth alle nog bewoners bezoeken met een doosje heerlijks kerstbonbons. Hierbij zullen bewoners ook een kerstwens aantreffen met een terugblik op hetgeen wij als Vrienden van Elisabeth het afgelopen jaar hebben georganiseerd. Met daaraan gekoppeld ons verzoek om ons financieel te ondersteunen, zodat wij kunnen doorgaan met ons werk. Het zorgen voor meer ontspanning voor de bewoners van zorgcenrum St. Elisabeth.

Recente berichten
bottom of page