Please reload

Recente berichten

Een prachtige Kerstviering 2018!

03/01/2019

 

Op zaterdag 15 december 2018 vond weer een prachtige kerstviering plaats, verzorgd door de pastorale groep. De bewoners waren geroerd door de bijdrage van de kinderen die het kerstverhaal uitbeelden. De Vrienden van Elisabeth hadden Marie Christien weer gecontracteerd voor muzikale ondersteuning. Marie Christien zong voor ons weer prachte kerstliederen. Na dit alles boven de Vrienden de bewoners een heerlijk buffet aan, compleet met een amuse van eendenborst met veenbessencompote en een heerlijk dessert van rumbavarois met boerenjongens. Met een heerlijk glaasje erbij hebben de bewoners genoten van deze culinaire afsluiting van de kerstviering.

 

Op vrijdag 21 december zullen de Vrienden van Elisabeth alle  nog bewoners bezoeken met een doosje heerlijks kerstbonbons. Hierbij zullen bewoners ook een kerstwens aantreffen met een terugblik op hetgeen wij als Vrienden van Elisabeth het afgelopen jaar hebben georganiseerd. Met daaraan gekoppeld ons verzoek om ons financieel te ondersteunen, zodat wij kunnen doorgaan met ons werk. Het zorgen voor meer ontspanning voor de bewoners van zorgcenrum St. Elisabeth.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Vrienden van Elisabeth | Beneden-Leeuwen

Website ontwikkeld door iMDH.nl