top of page

Vooruitzicht op ons programma in 2019

We gaan er als Vrienden van Elisabeth weer een mooi jaar van maken voor de bewoners.

Ons jaarprogramma is voor dit jaar al weer een heel eind ingevuld, nieuwe activiteiten maar ook gouwe ouwe omdat we door de reacties van de bewoners horen dat ze sommige optredens of activiteiten enorm waarderen.

Met carnaval zal dweilorkest ‘Altijd te Loat’ er weer bij zijn, de frietkar bezoekt ons weer een keer, we zullen weer met Pasen en met de Kerst alle bewoners bezoeken met een doosje heerlijke bonbons. Natuurlijk dit jaar ook weer een middag vol spektakel met Vrienden Ontmoeten 2019 en tijdens de naamdag van ons huis, de Elisabeth dag. Oude bekenden van eigen bodem zullen weer spelen zoals Adri van Vlooswijk, Herman van Teffelen en de Melody Players.

La Familia en Marie Christien ook geen onbekende, zullen er dit komende jaar weer bij zijn.

We zullen verder meer activiteiten op maat bieden d.w.z. op de afdelingen zodat de bewoners die niet meer in staat zijn naar de Plaza te komen ook ontspanning aangeboden krijgen. Muziek op de afdeling, Diva Dichterbij. De afdelingen krijgen daarnaast een vast bedrag per bewoners om te gebruiken voor kleinschalige uitstapjes, bijvoorbeeld een kopje koffie of een drankje ergens gaan drinken in het dorp.

In de Plaza is er namens de Vrienden van Elisabeth een aantal maal per jaar op zondag ochtend matinee en een maal per maand de altijd populaire Vrienden Bingo

Kortom wij hebben er weer heel veel zin in en hopen zoveel mogelijk bewoners tijden de door ons georganiseerde activiteiten te ontmoeten.

We gaan 30 januari 2019 van start met een heerlijk stamppotten buffet in de Plaza, al die stampotten die de bewoners thuis zo vaak hebben gemaakt, nu met de mogelijkheid om van alles wat te nemen, hutspot, boerenkool of zuurkool stamppot met rookworst, hachee of een gehaktbal, de winter op je bord.

Recente berichten
bottom of page