top of page

20 Juni 2018, Vrienden Ontmoeten

Wat kan een dag vreugdevol zijn, zeker als je Vrienden Ontmoet!

De bewoners van St Elisabeth hebben 20 juni genoten van Vrienden Ontmoeten 2018 waarin ze elkaar tegen kwamen, hun familie leden elkaar tegen kwamen en de Vrienden van Elisabeth ontmoeten, die hadden op hun beurt een bijzondere groep deelnemers georganiseerd om er zo een prachtige dag van te maken, en dat is gelukt.

Bewegen, overal door het huis rond lopen, kijken bij de fysiotherapie, ergo- en logopedie. De pedicure en kapper die hun salon open hadden gesteld en een leuk kraampje met producten hadden staan.

Er was een prachtige tent aan de Beatrixstraat, met daarin kraampjes, zitjes, muziek en een hapje en een drankje. Ook in de gangen en in de Plaza stonden er kraampjes o.a. met 2dehands spullen, gehaakte cadeautjes, kaarten en schilderijen door de bewoners gemaakt. Verder was er de Heemkunde Kring, Jan Jacobs met z’n oude spullen, de cliëntenraad, Hennie Driessen onze plaatselijke kunstenares, de mensen van Museum Twee Stromenland waren erbij in oude kledendracht en veel bewoners zijn prachtig op de foto gezet, met een gouden randje.

Dit alles werd voorzien van muziek, in de Plaza de Melody Players en in de tent Adri van Vlooswijk die er gezellige gouwe ouwe speelde.

Knip-kunstenares Jeanet heeft voor veel mensen een prachtige, heel persoonlijke corsage gemaakt.

Natuurlijk was er ook te eten en drinken, beschuit met aardbeien, ijsje van Ohlala, gehaktballetjes van keurslager Lemmers, gevulde eitjes en daarbij voor de liefhebbers een lekker drankje.

Kortom een dag waar we met een grote glimlacht op terug kijken als Vrienden van Elisabeth omdat we zoveel mensen hebben zien lachen en Genietenop deze dag.

Komende maand, op woensdag 25 juli zal Adri van Vlooswijk weer voor ons komen spelen.

We hebben dan een IJsmiddag, die middag zal Ohlala voor u heerlijke ijsjes maken en ze beloofde ons daar iets speciaals van te maken, we laten ons verassen!!

Recente berichten
bottom of page