Please reload

Recente berichten

Een heerlijk Stampottenbuffet

07/03/2018

Op woensdag 24 januari konden de bewoners van St. Elisabeth weer genieten van een heerijk winters buffet. Stampotten in verschillende kleuren, boerenkool, zuurkool en hutspot. Met knapperige spekjes, rookworst en haché. Wie het kan en wil, gaat zelf langs het buffet om een keuze te maken. Voor de overige bewoners werd hun keuze aan tafel gebracht. Met aansluitend een heerlijk toetje! De bewoners genoten en wij als Vrienden daarom weer heel tevreden. Onze dank weer voor de vrijwilligers die meehielpen!

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Vrienden van Elisabeth | Beneden-Leeuwen

Website ontwikkeld door iMDH.nl