Please reload

Recente berichten

Carnavalsmiddag met De Blautuuters

07/03/2018

 

Op Carnavalsmaandag was de Plaza weer vol. Vol met bewoners van St. Elisabeth, uitgedost met een boa, petje of hoedje. Maar ook vol met de carnavalsvereniging uit Appeltern en dweilorkest Alted te Loat. Het was weer een heel gezellige carnavalsmiddag in de Plaza met De Blautuuters uit Appeltern, compleet met prinses Annemarie, president Johan, jonkheer Bert en jeugdprins Wesley. Zij bezoeken St. Elisabeth al enkele jaren op carnavalsmaandag. De dansmariekes verrasten ons met een optreden en dweilorkest Alted te Loat deden hun best en zorgden voor veel sfeer. De bewoners hadden weer een leuke middag!

 

Februari sloot af met flinke nachtvorst maar sneeuw hebben we nog nauwelijks gehad. Maart roert z’n staart. We zien hier en daar al de sneeuwklokjes en krokussen opkomen, het voorjaar is in aantocht. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Vrienden van Elisabeth | Beneden-Leeuwen

Website ontwikkeld door iMDH.nl