top of page
Recente berichten

Kinderen van de Mariaschool maakten kerstkaarten voor ouderen.

Bewoners van St. Elisabeth genoten van de jeugd.

Het Nationaal Ouderenfonds organiseerde een actie om een kerstkaart te sturen naar ouderen. De Mariaschool in Boven-Leeuwen gaf met plezier gehoor aan deze oproep. Alle 170 leerlingen hebben een kerstkaart gemaakt, erop getekend en een wens geschreven. Vrolijke, kleurrijke, fantasievolle kaarten, 170 stuks! Precies genoeg om alle bewoners van St. Elisabeth te verrassen. Met die volle tas kaarten ging juf Monique met vier kinderen naar Zorgcentrum St. Elisabeth in Beneden-Leeuwen. De vier leerlingen van groepen 7-8 deelden woensdag 20 december de kaarten uit. Pleun, Aylani, Lars en Roosmarijn, verrasten de mensen. Mooi om te zien hoe blij de mensen waren die kerstkaart . De vier leerlingen maakten ook gezellig een praatje met de mensen. De kaarten hebben een speciaal plekje gekregen. Het was een leuke actie samen met de Vrienden van Elisabeth die doosjes bonbons uitdeelden aan de bewoners. Pleun, Aylani , Lars en Roosmarijn vertelden op school hoe fijn het was de mensen in St. Elisabeth te verrassen.

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page