Please reload

Recente berichten

Kinderen van de Mariaschool maakten kerstkaarten voor ouderen.

15/02/2018

 

Bewoners van St. Elisabeth genoten van de jeugd.

 

Het Nationaal Ouderenfonds organiseerde een actie om een kerstkaart te sturen naar ouderen. De Mariaschool in Boven-Leeuwen gaf met plezier gehoor aan deze oproep. Alle 170 leerlingen hebben een kerstkaart  gemaakt, erop getekend en een wens geschreven. Vrolijke, kleurrijke, fantasievolle kaarten, 170 stuks! Precies genoeg om alle bewoners van St. Elisabeth te verrassen. Met die volle tas kaarten ging juf Monique met  vier kinderen naar Zorgcentrum St. Elisabeth in Beneden-Leeuwen. De vier leerlingen van groepen 7-8 deelden  woensdag 20 december de  kaarten uit. Pleun, Aylani, Lars en Roosmarijn, verrasten de mensen. Mooi om te zien hoe blij de mensen waren die kerstkaart . De vier leerlingen maakten ook  gezellig een praatje met de mensen. De kaarten hebben een speciaal plekje  gekregen.  Het was een leuke actie samen met de Vrienden van Elisabeth die doosjes bonbons uitdeelden aan de bewoners. Pleun, Aylani , Lars en Roosmarijn vertelden op school hoe fijn het was de mensen in St. Elisabeth te verrassen.

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Vrienden van Elisabeth | Beneden-Leeuwen

Website ontwikkeld door iMDH.nl