top of page

Benefietdiner van de Vrienden van Elisabeth op 5 november 2017, buitengewoon geslaagd!

Uniek, hartelijk en spontaan en buitengewoon geslaagd. Dat was het Benefietdiner van de Vrienden van Elisabeth op zaterdagavond 5 november 2017 in St. Elisabeth.

“Zorgen met gevoel, de kern van wat de Vrienden van Elisabeth al 42 jaar doen,” vertelde Gerard Verhoeven, gastheer van het Benefietdiner en voorzitter van die Vrienden, in zijn welkomstwoord. “Een klein gebaar brengen bij de mensen die het nodig hebben en ontspanning genieten in deze Plaza.” Waarderende woorden tot de gasten, waarvan 90% als vaste gast genoot van het derde Benefietdiner in de Plaza. De zo vertrouwde Plaza voor de cliënten, voor hun maaltijden, bezoek, en ontspanning, zoals muziekmiddagen, modeshows, bingo’s en veel meer!

Driemaal is scheepsrecht? Zeker, maar ontelbare malen zou dit unieke concept herhaald kunnen worden. Een Benefietdiner in de Plaza van St. Elisabeth, de gastvrije ontmoetingsruimte voor de cliënten van het huis. Voor één avond was de Plaza omgetoverd tot een sfeervol restaurant, waar de 143 gasten een voortreffelijk diner genoten. De Vrienden van Elisabeth organiseerden dat diner, de keuken van St. Elisabeth verzorgde de gerechten van culinair hoog niveau. De gekozen wijnen van Old Skool en Genieten en Meer uit Druten, combineerden voortreffelijk met de exclusieve gerechten.

De gastvrije ontvangst en de hartelijke sfeer maakten dit derde Benefietdiner van de Vrienden van Elisabeth tot een buitengewoon geslaagd feest. De aankleding van de zaal werd in eigen beheer uitgevoerd en Agave verzorgde de fleurige toets. De bediening was eveneens in eigen beheer van de familie Verhoeven. Zo wordt de opbrengst gemaximaliseerd. In de pauze ontmoetten de gasten elkaar –een glaasje in de hand- in een prettige sfeer.

Illusionist Magic Jack gaf het diner een aparte schwung met zijn ongelooflijk knappe goochelacts. De muziek van Cees Cools ondersteunde de sfeer op subtiele wijze. Een hartelijke, spontane, dankbare en vooral smakelijke avond, oordeelden de gasten. Allen met de overtuiging iets bijzonders te hebben bijgedragen aan het welzijn van de cliënten van St. Elisabeth. “Wanneer is het volgende Benefietdiner?” werd vaak gehoord die avond! Absoluut voor herhaling vatbaar.

Recente berichten
bottom of page