top of page
Recente berichten

Pastor Jan de Waal nam afscheid van de bewoners van St. Elisabeth

In een stijlvolle viering in de Plaza nam Pastor Jan de Waal zaterdag 29 april 2017 afscheid van de bewoners van St. Elisabeth. Het Elisabethkoor omlijstte de viering met gepaste gezangen die met overtuiging werden meegezongen. De Pastor sprak bemoedigende woorden tot de vele aanwezigen. De “Werker in de wijngaard van de Heer” was de graag geziene Pastor in St. Elisabeth. Hij sprak de bewoners echt aan. Hij gaat met emeritaat na 25 jaar priesterschap in Maas en Waal. Waarvan hij 12½ jaar voor de mensen in St. Elisabeth klaar stond. Dankbaarheid voor zijn zorg en aandacht voor de mensen in St. Elisabeth klonk oprecht door in de afscheidsdienst.

De Pastor werd na afloop van de afscheidsdienst in de Plaza, en daarna in de bijeenkomst voor genodigden in de Kern, de ontmoetingsruimte van St. Elisabeth, hartelijk toegesproken. Lovende woorden waren er van de coördinator vrijwilligers van St. Elisabeth, de voorzitter van de Cliëntenraad van St.Elisabeth en de voorzitter van de Vrienden van Elisabeth. Uiteraard waren er passende cadeautjes voor de Pastor. De giften bij zijn afscheid zijn een mooie aanzet voor de Lourdesreis die Jan de Waal binnenkort onderneemt.

De voorzitter van de Vrienden van Elisabeth memoreerde, dat de Vrienden geen cadeau hadden meegebracht, omdat de financiële middelen alleen besteed mogen worden aan het welzijn van de bewoners van Elisabeth. Daarom geen cadeau voor de pensionaris, maar voor hem en alle bewoners van St. Elisabeth, namens de Vrienden, als blijk van waardering een heerlijk doosje bonbons.

De Vrienden van Elisabeth wensen Jan de Waal nog vele goede, gezonde en inspirerende jaren toe.

Bedankt Jan, voor de fijne begeleiding van 'onze mensen'!!

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page