top of page
Recente berichten

Schaatsen in de zomer en ijs met aardbeien??

Een vreemde combinatie: schaatsen in de zomer en ijs met aardbeien?

Het wordt heel logisch want: weet u het nog? In november 2016 was er twee weken ijspret op het Dorpsplein in Beneden-Leeuwen. Lauwe on Ice, een echt schaatsfestijn.

Schaatsen, muziek, gezelligheid en elkaar ontmoeten in de grote tent, wat een feest. Tientallen vrijwilligers van St. Elisabeth waren dag en nacht in touw. Vrijwilligers, het zijn gouden mensen waar je van op aan kunt. Ze maken met elkaar de goede sfeer, hebben veel voor de gemeenschap over. Die vrijwilligers schonken het geld dat ze kregen voor hun inzet bij Lauwe on Ice aan de Vrienden van Elisabeth. Daar zijn we erg blij mee. En de cliënten van St. Elisabeth zeker. Onze hartelijke dank hiervoor! Maar ook genoemd moet worden dat een aantal personeelsleden als vrijwilliger voor de Vrienden van Elisabeth gewerkt hebben als vrijwilliger bij Lauwe on Ice! Ook hen bedanken wij voor hun inzet!

We gaan het geschonken bedrag van € 295,- besteden op 13 juni aan een Aardbeienmiddag in de Plaza. Dat betekent smullen van beschuit of cake met aardbeien en slagroom.

Levende muziek maakt de middag extra afeervol. Wat een origineel cadeau van de vrijwilligers van Lauwe on Ice!

Hartelijk Dankjewel!

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page