top of page

Ronnie Tober zong voor de cliënten van St. Elisabeth

Groot cadeau van de Vrienden van Elisabeth.

Beneden-Leeuwen. “Een groot cadeau van de Vrienden van Elisabeth” noemde voorzitter Gerard Verhoeven het optreden van Ronnie Tober. Het 40-jarig jubileum wordt in 2015 uitbundig gevierd: met en voor de cliënten van Elisabeth. Dinsdagmiddag 23 juni was de beroemde zanger te gast in de Plaza van St. Elisabeth. Vanaf de eerste noot die Ronnie zong was de stemming hartelijk en ontspannen. Op een vrolijke manier betrok de zanger de mensen bij zijn optreden. ’n Polonaise? Prima, doen we. Oog en oor hebben voor alle cliënten en juist hen belangrijk maken, dat is het unieke van Ronnie Tober. “Je hebt het helemaal”, “Breng die rozen naar Sandra“, “Sprookje uit duizend en een nacht”, enkele van de vele meezingers. Gezellige persoonlijke verhaaltjes tussendoor, glunderende mensen, fijne muziek, het was top. De mensen die in St. Elisabeth wonen, hebben Ronnie in hun hart gesloten. Mochten zelfs met hem op de foto! Met het ontroerende en bekende lied van Vera Lynn “W’ll meet again” besloot Ronnie de mooie middag. Hij kreeg een uitbundig boeket bloemen mee….!

Recente berichten
bottom of page