top of page

Optreden van Willeke Alberti cadeau van Vrienden van Elisabeth

Omdat ik zoveel van je hou…

De Plaza van St. Elisabeth was vrijdag 18 november even het middelpunt van de wereld… Ademloos luisterden de bewoners naar het optreden van Willeke Alberti. Aangeboden door de Vrienden van Elisabeth vanwege Elisabethdag. Wat een sfeer, wat een spontane hartelijkheid!

De “glimlach van een kind” door Willeke gezongen, toverde vele glimlachjes op de rimpelige wangetjes van de bewoners. Ze genoten van Willeke’s zang en spontaniteit. Ondersteund door haar geweldige orkest.

Meezingen?

“Marina, Twee motten, Niemand laat z’n eigen kind alleen, Zorrug dat je erbij bent, bij de Marihine!” Schitterend te zien hoe Willeke de ouderen meekrijgt in een:” Een reisje langs de Rijn! Met Carolientje, Samen in de regen” en veel van die lekkere meezingliedjes. Kleine wonderen gebeuren als Willeke zingend rondloopt in de Plaza. Sfeer makend met een aai over de bol, een schouderklopje, en uitnodigen tot samen klappen en deinen. Mooi die medley van oude liedjes die iedereen kent. Willeke neemt je mee en dat is bijzonder. Ook de negentig plussers nam ze mee met liedjes van Louis Davids en Lou Bandy. En de “Nagels in de rouw, omdat ik zoveel van je hououw” van Kniertje de vissersvrouw. “Wat is zo’n middag vlug voorbij” ging door de zaal, toen Willeke de polonaise aanvoerde en ’t laatste liedje zong.

Voorzitter Gerard Verhoeven bedankte haar met een mooie blos bloemen. “Dankjewel, precies in de kleur van mijn jurk!” Wat een spontaniteit.

Er was nog gelegenheid om Willeke te ontmoeten, cd’s en boekjes te kopen met natuurlijk, een handtekening erin. Mooi muzikaal cadeau van De Vrienden van Elisabeth. In samenwerking met Bureau Welzijn van zMW.

Recente berichten
bottom of page