Please reload

Recente berichten

Ronnie Tober zong voor de cliënten van St. Elisabeth

23/06/2015

Groot cadeau van de  Vrienden van Elisabeth.

 

Beneden-Leeuwen. “Een groot cadeau van de Vrienden van Elisabeth” noemde voorzitter Gerard Verhoeven het optreden van Ronnie Tober. Het 40-jarig jubileum wordt in 2015 uitbundig gevierd: met en voor de cliënten van Elisabeth. Dinsdagmiddag 23 juni was de beroemde zanger te gast in de Plaza van St. Elisabeth. Vanaf de eerste noot die Ronnie zong was de stemming hartelijk en ontspannen. Op een vrolijke manier betrok de zanger de mensen bij zijn optreden. ’n Polonaise? Prima, doen we. Oog en oor hebben voor alle cliënten en juist hen belangrijk maken, dat is het unieke van Ronnie Tober. “Je hebt het helemaal”, “Breng die rozen naar Sandra“, “Sprookje uit duizend en een nacht”, enkele van de vele meezingers. Gezellige persoonlijke verhaaltjes tussendoor, glunderende mensen, fijne muziek, het was top. De mensen die in St. Elisabeth wonen, hebben Ronnie in hun hart gesloten. Mochten zelfs met hem op de foto! Met het ontroerende en bekende lied van Vera Lynn “W’ll meet again”  besloot Ronnie de mooie middag. Hij kreeg een uitbundig boeket bloemen mee….!

 

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Vrienden van Elisabeth | Beneden-Leeuwen

Website ontwikkeld door iMDH.nl