top of page

Gezellige Brabantse middag met Schrobbeler

Woensdagmiddag 16 maart: de Plaza is versierd met vlaggetjes van Schrobbeler. Opblaasflessen Schrobbeler zweven aan een draadje: het leuke team maakt een fijn sfeertje in de zaal. Mensen zoeken een plaatsje. Er klinkt zachte accordeonmuziek van Johan, zangeres Sofie zingt wat toonladders: dit worden gezellige Brabantse uurtjes. Natuurlijk begint de middag met koffie en miniappelflapjes. Er wordt meegezongen; lekker makkelijk die tekstboekjes.

Met het enthousiasme van zangeres Sofie en accordeonist Johan is de stemming er snel in. Met meezingers is het goed deinen op de muziek en zo geniet iedereen. Wat is dat glaasje Schrobbeler met een ijsklontje lekker! Het is een keer heel wat anders dan wat je gewoonlijk drinkt. Leuk om te proberen, even nippen en dan snel weer meezingen met Johan en Sofie! De speciale tekstboekjes waren niet voor niets uitgedeeld en mochten ook nog mee naar huis. De variatie van het drankje met limoen was even wennen en eigenlijk best lekker. En als je geen zin had in dat brabants drankje nam je gewoon iets anders.

Een middag vol verrassingen, dat was het. De Vrienden van Elisabeth hebben een prima keus gemaakt door het team van Schrobbeler uit Tilburg naar Beneden-Leeuwen te halen. Brabantse gezelligheid en gastvrijheid, dat is pas genieten. Iedereen kreeg tot besluit een minikruikje Schrobbeler mee. Een aardig aandenken.

Recente berichten
bottom of page