top of page

Elisabethdag 2015

Een goede traditie van de Vrienden van Elisabeth is het vieren van de Naamdag van St. Elisabeth. De feestdag is op 17 november en alle cliënten van Zorgcentrum St. Elisabeth vieren dat jaarlijkse feest mee.

Rond 12.00 uur kregen de cliënten in de Plaza een Indisch buffet aangeboden.

Het was smullen van de exotische gerechten. De Vrienden schepten op en begeleidden de maaltijd. Het toetje was Indisch spekkoek, een traditioneel Indonesisch nagerecht.

De dag bleef in Indische sferen. Na het middagdutje waren de cliënten weer in de Plaza. Tante Melien zong, begeleid door een gitarist, krontjongliedjes en ook Nederlandse meezingers. Het was een rustige hartelijke middag met lekkere hapjes, en drankjes. En de goede sfeer. Alles aangeboden door de Vrienden van Elisabeth.

foto: Peter Hoogveld

Recente berichten
bottom of page