top of page

Vader Abraham, het jubileumcadeau van de Vrienden van Elisabeth

Vader Abraham in de Plaza van Zorgcentrum St. Elisabeth.

De Vrienden van Elisabeth pakten de tweede keer in hun 40ste Jubileumjaar flink uit. De eerste keer was toen Ronnie Tober op 23 juni j.l. in St. Elisabeth zong. Het tweede muzikale cadeau was het optreden op 22 september van Vader Abraham. Vader Abraham, een fenomeen, de cliënten genoten. De stemming in de Plaza zat er snel in.

Iedereen zong mee met de enig echte Vader Abraham.

Met de meezinger “Het kleine café aan de haven” begon de spontane middag. Drie vrijwilligers uit de zaal zongen op het podium omstebeurt zittend op de knie van Vader Abraham: “Zou het erg zijn lieve opa”. Een potje mosterd was hun beloning. Ze mochten zelfs aan Abrahams baard voelen. De polonaise door de zaal was spontaan én lang. Iedereen zong moeiteloos met de gouwe ouwe wijsjes mee: Van “De uil is in de olie” tot “Wat zien ik”. Wat een vrolijkheid! In de pauze werden advocaatjes met slagroom, jonge en citroentjes met suiker, wijntjes en glaasjes fris genoten. Bitterballen deden de ronde: feest!

Gerard Verhoeven, voorzitter van de Vrienden van Elisabeth, zong op de wijze “Bedankt lieve ouders ”, de artiest toe: “Bedankt Vader Abraham, bedankt voor de middag”. Met een boeket blauwe bloemen -de smurfenkleur- onderstreepte Gerard de dank van allemaal aan Vader Abraham. Het was een supermiddag.

foto: Nellie van Eck.

Vrijwilligster Cor zong uit met Vader Abraham.

Recente berichten
bottom of page