Please reload

Recente berichten

Vader Abraham, het jubileumcadeau van de Vrienden van Elisabeth

22/09/2015

 

 

Vader Abraham in de Plaza van Zorgcentrum St. Elisabeth.

De Vrienden van Elisabeth pakten de tweede keer in hun 40ste Jubileumjaar flink uit. De eerste keer was toen Ronnie Tober op 23 juni j.l. in St. Elisabeth zong. Het tweede muzikale cadeau was het optreden op 22 september van Vader Abraham. Vader Abraham, een fenomeen, de cliënten genoten. De stemming in de Plaza zat er snel in.

 

Iedereen zong mee met de enig echte Vader Abraham.

Met  de meezinger “Het kleine café aan de haven”  begon de spontane middag. Drie vrijwilligers uit de zaal zongen op het podium omstebeurt zittend op de knie van Vader Abraham: “Zou het erg zijn lieve opa”. Een potje mosterd was hun beloning. Ze mochten zelfs aan Abrahams baard voelen. De polonaise door de zaal was spontaan én lang. Iedereen zong moeiteloos met de gouwe ouwe wijsjes mee: Van “De uil is in de olie” tot “Wat zien ik”. Wat een vrolijkheid! In de pauze werden  advocaatjes met slagroom, jonge en citroentjes met suiker, wijntjes en glaasjes fris genoten. Bitterballen deden de ronde: feest!

Gerard Verhoeven, voorzitter van de Vrienden van Elisabeth, zong op de wijze “Bedankt lieve ouders ”, de artiest toe: “Bedankt Vader Abraham, bedankt voor de middag”. Met een boeket blauwe bloemen -de smurfenkleur- onderstreepte Gerard de dank van allemaal aan Vader Abraham. Het was een supermiddag.

 

foto: Nellie van Eck.

Vrijwilligster Cor zong uit met Vader Abraham.

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Vrienden van Elisabeth | Beneden-Leeuwen

Website ontwikkeld door iMDH.nl