top of page
Recente berichten

Carnavalsmiddag 2015

Het is een goede traditie van de Vrienden van Elisabeth: Carnavalsmaandag in de Plaza. Compleet met hoeden en petten, hapjes drankjes en vrolijkheid. Voeg daarbij carnavalsorkest: “Altéd te Laot” uit Appeltern en de middag kan niet meer stuk. Ze wáren er: precies op tijd, ingespeeld en vrolijk. Ze speelden de sterren van de hemel. Ze hadden Prins Ronald d’n Urste van de Baluwtuuters, de Raad van Elf, mooie Hofdames, Jeugdprins Bradley en gevolg, meegebracht. Wat ’n verrassing, wat ’n sfeer!

De belofte van Gerard Verhoeven, voorzitter van de Vrienden van Elisabeth, werd volledig waar gemaakt. De bewoners van St. Elisabeth (en hun bezoek), getooid met hoedjes, petjes en carnavalsattributen hebben genóten, meegedeind, gesmuld, geproost. De vrijwilligers én de Vrienden van Elisabeth -in carnavals outfit- zorgden dat de glaasjes gevuld waren en iedereen van hapjes werd voorzien. De Blautuuters, in hun prachtige kleding, liepen al zingend de polonaise door de zaal. Dat is carnaval op z’n best. Iedereen heeft het naar de zin en zo hoort het.

De Blautuuters beloofden spontaan volgend jaar er weer te zijn in St. Elisabeth. Ze komen dan met nóg meer in blauw en groen uitgedoste carnavalsvierders uit Appeltern aan de Maas, naar Lauwe aan de Waal. Alaaf!

Foto: Peter Hoogveld

Carnaval 2015 Elisabeth

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page